Deel
Go down
avatar
Jaguar
Forummoderator
Forummoderator
Registratiedatum : 18-09-16
Aantal berichten : 60
http://hetkleinerrpgforum.actieforum.com

Alderich Crassus' Ministry For The Safety Of All Kind

op za maa 10, 2018 10:39 pm
Claimen kan hier of door het aan mij te melden. Dit topic is puur en alleen voor
de posts zelf.


Vertel iemand dat je buurvrouw een vampier is en ze lachen je vierkant uit. Bovennatuurlijken zijn mythes, verhaaltjes die ouders hun kleine kinderen vertellen voor het slapengaan zodat ze zich gedragen. Dat deze wezens in werkelijkheid al eeuwenlang tussen de mensen leven, ontgaat velen: het Ministerie zorgt er dagelijks voor dat mensen in deze onwetendheid blijven leven, om de veiligheid van mens en bovennatuurlijke te kunnen garanderen.

Maar het Ministerie is zwaar onderbezet. Overal komen ze bovennatuurlijken tekort voor belangrijke functies. Er zijn niet genoeg magiërs om mensen hun geheugens te wissen wanneer ze teveel hebben gezien, er zijn niet genoeg shapeshifters om jonge weerwolven te leren hoe ze om moeten gaan met hun gave. Ministers draaien overuren om een passende oplossing te vinden voor het tekort aan goede, betrouwbare bovennatuurlijken om deze banen op te vullen. 

Langzaam beginnen mensen in paniek te raken. Steeds vaker komen er aanvallen van weerwolven en vampiers op het nieuws. De verdwaalde zeemeerminnen in sloten van drukbezochte locaties worden niet op tijd opgehaald en verplaatst. Mensen beginnen zich steeds meer bewust te worden van het feit dat er wezens bestaan die ze altijd af hadden geschreven als een verzonnen verhaaltje om je mee te vermaken rond een kampvuur. Ze voelen zich steeds meer en meer bedreigd en binnen enkele weken na de eerste weerwolfaanval, wordt het wapenbezit onder de burgers verdubbeld. Mensen willen zichzelf kunnen beschermen tegen de gevaarlijke bovennatuurlijken en allerlei anti-weerwolf en knoflooksprays zijn binnen no-time spotgoedkoop op de markt te vinden. 

En ondertussen slapen de werknemers van het ministerie nog amper. Ze zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, bezig met het herstellen van de fouten die zijn gemaakt. Ze proberen met man en macht nieuwe conflicten uit het nieuws te houden, vangen verloren draken voordat ze de stad binnen kunnen vliegen en proberen met al hun mankracht te voorkomen dat de situatie verder escaleert dan al is gebeurd. Maar hoe lang zou het duren voordat hun onderbezetting hen de kop kost? En beter nog, hoe lang zou het duren voordat de mensheid zich realiseert dat er een ministerie bestaat, er volledig op ingericht om hun in onwetendheid te houden?

B E L A N G R I J K E L I N K S

  • Algemeen opslagtopic
  • Discussietopic
  • x
  • x
  • x
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum